Toggle menu Skupina Donbosko
Donbosko.si
Donbosko povezave

Hvala ti Bog za drugi uskovniški teden

Uskovnica
01.08.2015

Dragi Bog!

Letos sem se res počutila blagoslovljeno, da si mi podaril ta drugi uskovniški teden. Po mnogih stvareh si ga bom zapomnila:
Hvala ti, da si na ta naš milostni kraj pripeljal skoraj 60 mladih + 10 animatorjev + 6 salezijancev + 2 kuharici + 1 sestro HMP. Ob njih sem začutila, kaj pomeni biti skupnost, velika družina.

Hvala ti za res kvalitetna pričevanja in predavanja; Janez Rus, Matevž Mehle ter Sonja Pungertnik so nam dali veliko materiala za razmišljanje ter za pogovore v skupinah. Hvala ti za naše skupine, znotraj katerih smo rastli, se povezovali, skupaj planirali vesele večere, kulturni večer, plesni večer ter vse krompirjeve norčije skozi ves teden.
Hvala ti za dež, predvsem pa za petkovo sonce, ko si nam simbolno sporočil, kako zelo nas imaš rad in nas blagoslavljaš tudi preko vremena. Videl si, da nam slabo vreme ni skazilo počutja in smo res vse počeli Tebi v slavo in čast. Vseeno pa hvala, da smo lahko doživeli sobotno jutranjo intonacijo v sončku na klopcah.
Hvala ti za vse budnice, jutranjo uskovniško pošto, za polne želodčke, za bekice in Lov na zaklad, za pojoča grla, letošnjo himno Posvečeno ime. Hvala ti za doživete svete maše, za puščave, za petkovo adoracijo in sveto spoved. 
Hvala za ves krompir in še večji blagoslov tedna!

Na koncu pa te še prosim, da nas blagoslavljaš še naprej. Prosim te, da bi Uskovnica živela v nas, da bi se uskovniški čudež še mnogo let dogajal v srcih mladih ter da bi vsi res močno čutili Tvojo navzočnost in ljubezen povsod, kjer smo.

Hvala ti!

Animatorka MF