Toggle menu Skupina Donbosko
Donbosko.si
Donbosko povezave

Vikend ekipe PDV+UT na Koprivniku

Koprivnik
05.12.2015

Prvi vikend v decembru je tako kotže nekaj let, rezerviran za vikend ekipe PDV+UT, ki v tem vikendu ne le načrtuje nove programe in vsebine, temveč poskrbi tudi za duhovnost, druženje in formacijo. 

Letošnji vikend, ki je potekal na Koprivniku je poskrbel še za posebni presenečenji. Prvo takšno je bil blagoslov nove kapele v tamkjašnjem župnišču, ki je tako postala kraj molitve in nenehne Božje navzočnosti. Drugo presenečenje pa je bilo medsebojno obdarovanje. Ja, malo so pohiteli z obiskom Miklavža in to opravili že v petek zvečer.
Poleg večerne duhovne obnove v petek, je imela ekipa v soboto dopoldne formacijo, kjer so prisluhnili o štirih razsežnostih vzgojno pastoralnega načrta. Po popoldanskem sprehodu pa so dobro zagrizli v pripravo letošnje teme za postne duhovne vaje (PDV), kjer so že izbrali geslo, natrosili ideje za plakat in določili vsebinske poudarke. Veseli in družabni večer je poskrbel za dobro voljo, nedeljsko dopoldne pa za refleksijo, zahvalno sveto mašo in veseljem, da ekipa skupaj raste. 

 

 

Vse galerije