V korak z mladimi.

Mesto na gori napolnilo grajsko dvorano

Tretji večer SKG v znamenju slavljenja

Z novim koledarskim letom smo na januarskem večeru SKG gostili novo nastalo skupino Mesto na gori. Glasbenike je pričakala polna dvorana, ki je niso razočarali. Z vrhunsko odigranimi in odpetimi pesmimi, instrumentalnimi vložki ter mislimi, ki so povezovale prisotne, je minil še en lepo doživet večer.

Skupino Mesto na gori sestavljajo vsi že dokaj dobro uveljavljeni glasbeniki: Nejc, Jakob, Petra, Klemen in Andraž. To so dokazali tudi na tem večeru z dobrim obiskom in profesionalno izvedbo pesmi. Potek večera je bil spontan, vzdušje sproščeno in odziv publike odličen.

Z mirnim začetkom smo vsi prisotni odložili skrbi in strahove dneva na stran ter se ogreli s pesmima “Ogenj, ki žge” ter “Lev in jagnje”. Slavljenje se je nadaljevalo z dobrim izborom sklad, kot so “Čudovito ime imaš”, “Zdaj je čas za slavljenje”, “Več tisoč razlogov” in “Z vsem kar sem”.

Za sooblikovanje prekrasnega večera se tako še enkrat zahvaljujemo vsem obiskovalcem, prostovoljcem in seveda skupini Mesto na gori.

Ob tem vas želimo povabiti na naslednji večer SKG, 13. februarja 2020, ko prav tako gostimo novo skupino: SMC Sevnica Band. Mladi nadobudni fantje si vsekakor zaslužijo priložnost, zato vabljeni znova v velikem številu.

 

         

Morda vas zanima tudi