V korak z mladimi.

Uskovniški tedni

ut 2018
Mladi od 15. do 30. leta starosti
vabljeni na Uskovnico

Utrinki z letošnjih terminov

UT 1: 15.-21. julij 2018 

UT 2: 29. julij – 4. avgust 2018 

UT 3: 5.-11. avgust 2018

 

Dominikov dom na Pohorju
Naslov je Dominikov dom, Slivniško Pohorje 41, 2208 Pohorje
Kako do tja? Iz celjske smeri zapustite avtocesto pri izvozu Maribor-jug in pri drugem semaforju zavijete levo proti Pohorju ali Arehu. V Hočah v krožišču nadaljujete pot naravnost skozi Zgornje Hoče na Pohorje. Po dobrih 13. km se pripeljete do odcepa za Areh, vi pa vztrajate desno še naprej na glavni cesti za smer Belvue, oziroma Bolfenk. Po 1 km na prvem odcepu zavijete levo za smer Mariborska koča, se peljete mimo te koče in na koncu asfalta opazite smerokaz za Dominikov dom, zavijete levo in kmalu boste na cilju.

Tema 2018

So v tradiciji samo zapovedi in prepovedi? Zakaj je dobro graditi na tradiciji, ter kako jo preseči? Kdo je Sveti Duh? Kako ga povabiti v svoje življenje? Kako mu prisluhniti in se ravnati po njem? Kako vztrajati v odločitvah in odnosu z Bogom, ter kako ta odnos ohranjati?

Veliko vprašanj, na katere lahko odgovore iščemo skupaj.

Letos bomo na Uskovnici odkrivali bogastvo tradicije na kateri lahko gradimo ter kako pomembno je, da jo presežemo, da gremo naprej do osebnega odnosa z Bogom. In ravno sv. Duh je tisti, ki nam pri tem pomaga. Za zgled nam bo življenje sv. Pavla, ki je presegel tradicijo in po osebnem srečanju z Gospodom živel iz tega odnosa. Tradicija je tista, ki nam da zalet, da nato s pomočjo sv. Duha lahko poletimo.

Zato te vabimo, da prideš na Uskovnico po zalet, za tvoj polet!

 


Prispevek75 evrov (plača se ob prihodu na program)

Udeleženci: mladi od 15 do 30 let

Prtljaga: Sveto pismo, osebni dnevnik, pisalo, stvari za osebno higieno, obleka za teden dni, gorski čevlji, spalna vreča ali dve rjuhi, prevleka za vzglavnik, toplo obleko (1300m), instrument.

Voditelj: Boštjan Jamnik
031 486 554, salezijanska.mladina@sdb.si

Obvestilo o varovanju os. podatkov

Vsa polja, ki so označena z * so obvezna. Vaše podatke potrebujemo za izvedbo programa in jih bomo hranili do konca le-tega.

V skladu z novo uredbo o varstvu osebnih podatkov potrebujemo tvojo privolitev, da smemo hraniti tvoje podatke in te obveščati o naših dogodkih. Zato potrebujemo privolitev za vsako kategorijo, ki je navedena spodaj.
Salezijanska mladinska pastorala, v okviru katere se izvajajo Uskovniški tedni, bo kot upravljavec vaše podatke obdeloval in hranil izključno za namene obveščanja. Vaše podatke bomo hranili do preklica. Uporabo podatkov lahko kadarkoli prekličete na naslovu Salezijanske mladinske pastorale (Rakovniška 6, 1000 Ljubljana) ali prek e-pošte: salezijanska.mladina@sdb.si  IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV