V korak z mladimi.

Uskovniški tedni

ut 2019
Mladi od 15. do 30. leta starosti
vabljeni na uskovniške tedne, ki bodo potekali v Dominikovem domu na Pohorju. 

Termini 2019: število mest je omejeno

I. teden: 14. – 20. julij 2019
II. teden: 28. julij – 3. avgust 2019
III. teden: 4. – 10. avgust 2019

 

Prijavnica

 

 

 

Dominikov dom na Pohorju
Naslov je Dominikov dom, Slivniško Pohorje 41, 2208 Pohorje
Kako do tja? Iz celjske smeri zapustite avtocesto pri izvozu Maribor-jug in pri drugem semaforju zavijete levo proti Pohorju ali Arehu. V Hočah v krožišču nadaljujete pot naravnost skozi Zgornje Hoče na Pohorje. Po dobrih 13. km se pripeljete do odcepa za Areh, vi pa vztrajate desno še naprej na glavni cesti za smer Belvue, oziroma Bolfenk. Po 1 km na prvem odcepu zavijete levo za smer Mariborska koča, se peljete mimo te koče in na koncu asfalta opazite smerokaz za Dominikov dom, zavijete levo in kmalu boste na cilju.

 

Utrinki iz terminov 2018
UT 1: 15.-21. julij 2018 
UT 2: 29. julij – 4. avgust 2018 
UT 3: 5.-11. avgust 2018

Tema 2019

Za letošnje geslo smo zbrali dve zalo pomenljivi besedi: Briga me!
Ta briga me v smislu tega, da mi je mar, mi ni  vseeno.

Letos bomo na uskovniških tednih spregovorili o naši poklicanosti, odgovornemu služenju, skupnosti in veselju… No, skozi oči naše osebne odgovornosti do vsake izmed teh stvari. Prepričani smo, da mladi danes želijo postati protagonisti svojega življenja, družbe, ter jim ni vseeno za svoje življenje, ter se zavedajo odgovornosti do sebe, drugih in širšega okolja. Spremljala in opogumljala nas bo tudi svetopisemska zgodba o Ruti.

Zato te vabimo, da prideš na uskovniške tedne, ker ti ni vseeno… 🙂

 


Prispevek75 evrov (plača se ob prihodu na program)

Udeleženci: mladi od 15 do 30 let

Prtljaga: Sveto pismo, osebni dnevnik, pisalo, stvari za osebno higieno, obleka za teden dni, gorski čevlji, spalna vreča ali dve rjuhi, prevleka za vzglavnik, toplo obleko (1300m), instrument.

Voditelj: Boštjan Jamnik
031 486 554, salezijanska.mladina@sdb.si

Obvestilo o varovanju os. podatkov

Vsa polja, ki so označena z * so obvezna. Vaše podatke potrebujemo za izvedbo programa in jih bomo hranili do konca le-tega.

V skladu z novo uredbo o varstvu osebnih podatkov potrebujemo tvojo privolitev, da smemo hraniti tvoje podatke in te obveščati o naših dogodkih. Zato potrebujemo privolitev za vsako kategorijo, ki je navedena spodaj.
Salezijanska mladinska pastorala, v okviru katere se izvajajo Uskovniški tedni, bo kot upravljavec vaše podatke obdeloval in hranil izključno za namene obveščanja. Vaše podatke bomo hranili do preklica. Uporabo podatkov lahko kadarkoli prekličete na naslovu Salezijanske mladinske pastorale (Rakovniška 6, 1000 Ljubljana) ali prek e-pošte: salezijanska.mladina@sdb.si  IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV