V korak z mladimi.

Nova spletna stran salezijanske družine

Od 8. decembra 2021 je na svetovnem medmrežju na voljo nova spletna stran salezijanske družine. Najdete jo na www.famigliasalesiana.org.

Na novi spletni strani v petih svetovnih jezikih (angleščini, španščini, portugalščini, francoščini in italijanščini) lahko spoznate poslanstvo in zgodovino salezijanske družine, cerkveno skupnost, ki je razširjena po vsem svetu. Predstavljenih je 32 redovnih skupin in uradno priznanih cerkvenih gibanj, ki sestavljajo salezijansko družino in se navdihujejo v karizmi ter apostolskem poslanstvu sv. Janeza Boska.

Svetovna spletna stran salezijanske družine
www.famigliasalesiana.org

Na strani se nahaja tudi zbirka vseh dokumentov, ki se dotikajo organov animacije salezijanske družine, tajništva in svetovne konzulte salezijanske družine.

Splet je popolnoma prenovljen tako vsebinsko kot v grafični podobi, po katerem je mogoče brskati preprosto, učinkovito in logično. Skupine salezijanske družine so predstavljene z zgodovinskega vidika, fotografijami, dogodki in novicami. V zavihku »viri« se nahajajo razne publikacije zadnjih let.

Povzeto po ANS

Morda vas zanima tudi