V korak z mladimi.

Petra Stopar na večeru SKG

"Hodi naprej" naslov drugega večera v sezoni

Zadnji večer SKG v tem koledarskem letu je 12. decembra oblikovala Petra Stopar s spremljevalno skupino. Že uveljavljenim avtorskim pesmim je dodala dobro poznane tuje in domače skladbe, ki so vžgale srca in dvignile obiskovalce na noge.

Mraz in sneg sta v četrtkovih večernih urah zajela tudi Rakovnik ter naredila primeren ambient in uvod v prijeten večer. Vrhunska glasbena spremljava skupine in krasen Petrin glas nista razočarala lepega števila obiskovalcev.

Naslov večera in hkrati prve pesmi oriše glavno sporočilo, ki ga je pevka želela predati vsakemu izmed nas. Hodi naprej. Tudi, ko nam ne gre in se izgubimo ali iščemo pravo pot. Naj vztrajamo, ne pozabimo, da nam On stoji ob strani in gremo naprej.

Večer se je nadaljeval s pesmima ‘Obljuba’ in ‘Le kdo’, nato pa je Petra sama, brez skupine zapela še ‘Brez besed’ in vsem znano ‘Luč’. V drugem delu koncerta smo slišali tudi bolj energične pesmi kot sta ‘Neminljivi Bog’ in ‘V imenu Jezusa’. Na koncu je blagoslovu sledila, skupaj z vsemi zapeta, ‘Let it be’.

V novem prihajajočem letu v goste vabimo novo skupino: Mesto na gori!
Lepo vabljeni na naslednji večer SKG in sicer 16. januarja 2020, v gradu Rakovnik (Lj.)

         

Morda vas zanima tudi