V korak z mladimi.

Pomoč ob naravni nesreči na Hrvaškem

Fundacija Don Bosko zbira sredstva za pomoč ob potresu v Petrinji

Ob vesti, vseh poročilih ter posnetkih, ki prikazujejo stanje pri naših sosedih na Hrvaškem, katere je v preteklih dneh prizadela velika naravna nesreča, ne moremo ostati ravnodušni.

Iskreno sožalje vsem svojcem, ki so svoje najbližje izgubili pod ruševinami in ob posledicah, ki jih je prinesla omenjena nesreča.

Ob svetovni pandemiji koronavirusa je naše sosede v zadnjih dneh prizadel še hud potres. Ob tem je prišlo do smrtnih žrtev, nekateri so ostali brez strehe nad glavo, nekateri v tem trenutku nimajo možnosti, da pripravijo topel obrok.

Čutimo dolžnost, da se tudi mi odzovemo in ponudimo pomoč.

Ker želimo, da bodo sredstva zares dosegla tiste, ki v tem trenutku pomoč najbolj potrebujejo, smo se povezali s hrvaško salezijansko inšpektorijo in ji namenili donacijo, s katero upamo, da bodo lahko premostili prve in najzahtevnejše zadeve.

Z njimi bomo sodelovali tudi v prihodnje, ob tem pa povabimo vse vas, spoštovani prijatelji, kateri čutite in mislite enako, da se odzovete na njihove in naše klice na pomoč.

Svojo donacijo za pomoč ob naravni nesreči, ki je prizadela Hrvaško, lahko nakažete na transakcijski račun Fundacije don Bosko, Rakovniška ulica 6, 1000 Ljubljana.

SI56 0205 8026 2282 413 (odprt pri NLB),
s kodo namena CHAR, sklicem SI00 100 ter pripisom POMOČ HRVAŠKI.

Iskrena vam hvala! Ostajamo povezani v molitvi.

Zbrana sredstava bodo posredovana hrvaški salezijanski inšpektoriji.

Morda vas zanima tudi