V korak z mladimi.

Uspešno zaključena sezona večerov SKG

Mesto na gori s prijatelji poskrbeli za zaključna večera v aprilu in maju

Ukrepi ob epidemiji korona virusa so neposredno vplivali tudi na izvedbo večerov sodobne krščanske glasbe. Marčevski večer je bil tako tik pred zdajci odpovedan, preostala dva v aprilu in maju pa smo izvedli s predvajanjem prek spleta.

Ob hitro spreminjajočih se ukrepih s strani države se je tudi pripravljalna ekipa prilagodila in v okviru možnosti izvedla preostale zastavljene večer. Pri tem je glavno vlogo prevzel letos ustanovljeni hišni bend, katerega člani so posneli glavnino pesmi za oba večera. Nejcu in Petri so se v aprilu pridružili Rok, Jakob, Mitja, Tadej in Žiga skupaj z družinskimi člani. Dve pesmi pa so pripravili tudi salezijanci iz Rakovniške skupnosti.

Maja je delna sprostitev ukrepov dovoljevala, da se je bend zbral in smo lahko del večera posneli in predvajali v živo. Za preostali del so s svojih domov poskrbeli skupina Svetnik, Lumen, skupnost Emanuel, Preroki in Odkloplen Grega.

 

Za sooblikovanje obeh, malce drugačnih, a še vedno prijetnih in lepih večerov se še enkrat zahvaljujemo vsem gledalcem/poslušalcem, pripravljavcem, salezijancem in seveda vsem nastopajočim glasbenikom.

Ob tej priložnosti je na mestu zahvala vsem že naštetim za celotno sezono, ki smo jo uspešno izvedli, navkljub nepredvidljivi situaciji v zadnjih mesecih. Čestitke in zahvala tudi novonastalemu hišnemu bendu!

O datumih in skupinah za naslednjo sezono, pa izveste kaj več v prihodnjih tednih na FB Mesto na gori. Se vidimo!

         

Morda vas zanima tudi