V korak z mladimi.

Izjava o varstvu osebnih podatkov

Salezijanska mladinska pastorala zbira osebne podatke svojih uporabnikov za namene informiranja o svoji dejavnosti, obveščanja udeležencev posameznih programov ter pošiljanja gradiv, vezanih na posamezne programe.

Upravljalec podatkov je Salezijanska mladinska pastorala, Rakovniška 6, 1000 Ljubljana.

Za zgoraj opisane namene zbiramo naslednje podatke:

  • ime in priimek,
  • elektronski naslov,
  • telefonska številka.

Svoje podatke nam zaupate prostovoljno:

  • ustno, preko spletnega obrazca ali po elektronski pošti ob prijavi na določen program.

Osebne podatke, vezane na informiranje o izvedbi določenega programa,  hranimo do konca izvedbe posameznega programa. Ostale podatke, ki so vezani na prejemanje obvestil in drugih gradiv pa do preklica oz. do takrat, dokler se izvaja dejavnost, za namen katere so bili podatki pridobljeni.

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli uveljavljate:

  • iz sistema prejemanja posameznih e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite tako, da na dnu poslanega gradiva kliknete na povezavo »Odjavi me iz tega seznama«. Ob odjavi bomo izbrisali vse vaše podatke, vezane na to prijavo,
  • vašo zahtevo po uveljavljanju katere koli pravice nam lahko pošljete po e-pošti na naslov salezijanska.mladina@sdb.si, ali nam pišete na naslov: Salezijanska mladinska pastorala, Rakovniška 6, 1000 Ljubljana.

V Ljubljani, 22. maj 2018