V korak z mladimi.

Pregled oznake: PDV

Prijatelj v svetu…tudi na spletu!

Za nami so prve postne duhovne vaje, ki so zaradi nastalih razmer potekale izključno prek spleta. Kako so prejšnji teden občutili animatorji in udeleženci, pa si lahko razberete iz vtisov oz. razmišljanja Eme in Ane.

Prijatelji v svetu, ne na spletu

Upam si reči, da letos boljšega PDV termina ne bo. V manjši meri zaradi tega, ker je to edini termin PDV, ki je oziroma bo letos izveden, v večji meri pa zaradi razlogov v zapisu, ki sledi.

Postne duhovne vaje 2019 so za nami

"Vstop napuhu prepovedan" je bil naslov letošnjih postnih duhovnih vaj (PDV), ki so tradicionalno potekale na Bledu in dva termina na Pohorju. Več kot 100 mladih je skupaj razmišljalo o ponižnosti, ki je temelj zaupanja v Gospoda.

Prvi termin PDV na Bledu

Spakiram nahrbtnik, čakam prevoz. Odpeljemo se, vendar se vrnemo. Po fotoaparat. Dobro, bomo malo zamudili, ni problema. Važno je, da bomo prišli na Bled, na postne duhovne vaje.

Mladi za mladost – PDV Pohorje I.

Pohorje je ta vikend kipelo od mladosti. Zbralo se nas je namreč več kot 60 mladih. To je veliko… In zakaj smo se zbrali? Zbrali smo se, da se pogovorimo o naši mladosti: kaj jo sestavlja, v čem se razlikuje, kaj jo poživlja in kaj je tisto…

Na PDV v Podbočju – polnosti naproti

Z velikim zagonom se nas je skupinica animatorjev in duhovnih voditeljev v petek odpravila v Podbočje, kjer so nas že pričakale prve tri najbolj pridne udeleženke. Ni bilo treba čakati prav dolgo, ko smo vsi skupaj vikend začeli z večerjo,…