V korak z mladimi.

Večeri SKG z vašo pomočjo

Uspešno odprtje nove sezone večerov SKG

Na uvodnem odprtju večerov SKG v sezoni 2021-22, smo prek spleta spremljali vajo benda Mesto na gori. A to je bila mnogo več kot le običajna vaja.

Naj najprej povemo, da je bila vaja prenašana v živo prek FB kanala Mesto na gori, seveda brez filtrov in s pogledom v ‘zakulisje’ snemanja. Bend je s pesmimi SKG melodično povezoval vajo in izpolnjeval ‘nagrade’ gledalcev in poslušalcev. Rdeča nit srečanja je poleg slavljenja predstavljal novo izdani inštrumentalni CD, ki ga je posnel Jakob Gajšek. Naslovno grafiko je narisala Neža Lajevec, ki je na kratko opisala kako je le ta nastajala. CD lahko kupite na: ko-fi.com/mestonagori .

Ozrli smo se tudi v prihodnost, vas povabili na Stično mladih skupaj s predstavnikoma Stična benda in seveda v novo sezono večerov SKG. Z zabavno interakcijo izvedbe nalog in izpolnitvijo glasbenih želja pa so se bend in ustvarjalci večerov zahvalili vsem donatorjem za podporo in nakup novega CD-ja. Vajo ali bolje rečeno večer smo zaključili z blagoslovom salezijanca Jureta Babnika.

Še enkrat hvala vsem za donacije in spremljajte nas še naprej!

 

          

Morda vas zanima tudi