V korak z mladimi.

Slavilni večer s skupino Veselje

Pisano je: "Zmeraj se se veselite, neprenehoma molite, v imenu našega Gospoda Jezusa Kristusa se nenehoma zahvaljujte Bogu Očetu za vse..."

Zadnji večer SKG v tej sezoni je pripravila skupina Veselje. Marija jih je iz 9ih različnih krajev povezala v eno slavilno skupino. Igrajo pri mašah, adoracijah in slavljenjih v Radencih, vsako prvo soboto in nedeljo ter mariborski stolnici vsako tretjo soboto v mesecu. Sodelujejo tudi pri mašah in slavljenju v mnogih drugih župnijah ter na raznih duhovnih seminarjih…

Večer je bil v znamenju slavljenja in molitve pred Najsvetejšim. Pričel se je s povabilom: “Sedaj bomo slavili Največjega in Najvišjega kralja in se tako pridružili množiči svetnikov in angelov, ki nenehno slavijo Boga… Zato sedaj z vsem srcem, vso dušo in vsem telesom z vso močjo in na ves glas zapojmo… ”

Poleg nekaj znanih pesmi, so lahko zbrani prisluhnili tudi njihovim avtorskim pesmim, ki jih lahko najdete na njihovi zgoščenki z naslovom VELIK SI BOG, ki je bila lani posneta v živo iz Radenske cerkve.
Večer se je zaključil z blagoslovom in veseljem, da smo ljubljeni, da smo posinovljeni Božji otroci.

Dodatni večer SKG bo 19. junija, ko bo z nami skupina KAM?.

         

Foto: Žiga Lovšin

Morda vas zanima tudi