V korak z mladimi.

Večer SKG z Manco Hribar

Sprejemanje bližnjega in molitev zanj odgovor na vzdušje nestrpnosti

Naraščajoče številke epidemije so drugi večer SKG v letošnji sezoni prestavile zgolj na spletno izvedbo. Mance Hribar in spremljajoče glasbenike to ni odvrnilo od odlične izvedbe večera in sporočila, ki so ga predali okoli 100 spremljajočim v živo.

Večer se je pričel z uvodnima pesmima “Vse kar biva” in “Zamenjam vse skrbi”, nato pa z nagovoroma Roka in Mance. Slednja je vse navzoče povabila k molitvi za vse, ki nas jezijo, ki nam grejo “na živce”, da bomo zgled sprejemanja, da bomo mi tisti, ki naredimo prvi korak. Manco so na glasbilih tokrat spremljali: Janez Sečnik – bas kitara, Metod Sečnik – kitara, flavta , Miha Friedrich – bobni, Polona Mežnar, Zala Sečnik, Martin Petrovčič – back vokali in Jakob Gajšek na klaviaturah.

Slaba ura slavljenja se je z bolj ali manj znanimi zimzelenimi pesmi in priredbami sodobnih krščanskih pesmi prehitro končala. Zahvala pa gre ne le glasbenikom, ampak tudi vsem podpornikom, ki so tekom večera podprli organizacijo večerov z darovanjem na j.mp/mestona. Hvala! Večer si še vedno lahko ogledate na FB strani Mesto na gori.

Vabljeni na naslednji večer SKG, 9.decembra ob 19:30, z nami bo hišni bend Mesto na gori.
Naj nas v vmesnem času spremlja Gospodov blagoslov.

 

          

Morda vas zanima tudi