V korak z mladimi.

Veličastni zaključek sezone večerov SKG

Zadnji večer SKG na prostem pred gradom Rakovnik

Po uspešnem ciklu postnih spletnih večerov SKG, je ekipa Mesto na gori v maju pripravila dodatne 3 večere.

Že tradicionalno prizorišče, dvorana na gradu Rakovnik, je 6. maja gostila Ano Brumec, Primoža in Anamarijo Jemec ter Jernejo Rovtar. Prelep večer je dopolnila misel salezijanca Boštjana Jamnika ob prazniku Dominika Savia.
Čez točno teden dni so večer SKG pripravili Borut Skočir, Pavel Kodelja in Petra B. Curk. Poleg klasične spremljave glasov na kitari, smo lahko prisluhnili tudi zvokom flavte in saksofona.

Vrhunec in hkrati konec sezone 2020/21 pa je sledil 20. maja. Bog nas je blagoslovil z vremenom, vladajoči pa s tolikšno sprostitvijo ukrepov, da se je ekipa Mesta na gori odločila za večer na prostem. Žal, še ni bila mogoča prosta udeležba za vse zainteresirane, a že nekaj nasmejanih obrazov poslušalcev in mimoidočih povrne zadovoljstvo za vložen trud.

Na zaključnem večeru so poleg benda Mesto na gori nastopili Meta Šavli, Manca Hribar, Bena Briški in Primož Križaj. Poleg naštetih smo na večeru lahko slišali in začutili veliko hvaležnost vsem pripravljalcem večerov SKG – ekipi Mesta na gori.

Še enkrat hvala vsem, ki podpirate in spremljate večere sodobne krščanske glasbe. Se vidimo v novi sezoni!

 

          

Morda vas zanima tudi