V korak z mladimi.

Zaključek ŠportKAT lige 2022/2023

Letos sodelovalo skupaj več kot 20 ekip v vseh kategorijah

Niti slabo vreme in dež nista preprečila sproščenega prijateljskega zaključka ŠportKAT lige.  V nedeljo 14. maja so v telovadnicah Osnovne šole Alojzija Šuštarja in Škofijske klasične gimnazije v Šentvidu potekali zaključni boji v futsalu za fante in zadnji turnir v odbojki za dekleta v tem letu.

Zaključka se je udeležilo več kot 150 mladih skupaj s starši in spremljevalci. V sezono je sodelovalo 15 fantovskih futsal in 7 ženskih odbojkarskih ekip. Zaključni boji so postregli z napetimi tekmami, odločitvijo po kazenskih strelih ter tesnimi točkami v odbojki. Napetost in tekmovalnost v dvoranah se je zunaj ob tradicionalni peki čevapčičev prelevila v sproščeno in prijateljsko vzdušje.

Sledila je podelitev priznanj in pokalov najboljšim. Rezultate in končne vrstne rede najdfete na povezavah (odbojka, futsal mlajši, starejši).Vse tri pokale za Fair-play so letos prejele ekipe SMC Rakovnik.Ob tej priložnosti še enkrat hvala vsem vključenim za sodelovanje in uspešno izvedbo tako zaključka kot celotne sezone ŠportKAT lige.

Program ŠportKAT je sofinanciran tudi s strani Mestne občine Ljubljana.

Morda vas zanima tudi