V korak z mladimi.

DBGYFF tudi v Sloveniji!

Drugi Don Boskov svetovni mladinski festival prinaša nove kratke mladinske filme, ki so jih širom sveta pripravili mladi talenti, tokrat na temo »Ljubezen gradi mir in solidarnost«. Med najboljših 50 se je uvrstil tudi slovenski film »The Sunrise« (Obzorje elektruma), ki ga je pripravila skupina pod vodstvom avtorice Danijele Maček iz Murske Sobote.
Ob finalni predstavitvi v Salezijanskem mladinskem centru v Los Angelesu (ZDA) bo potekala tudi slovenska predstavitev najboljših filmov 2. DBGYFF v Ljubljani, v dvorani Gradu Rakovnik, v soboto, 14. oktobra 2023 ob 19.30. Vabljeni!

ENOTNA PLATFORMA
Festival svetovnih razsežnosti za mlade

Don Boskov svetovni mladinski filmski festival je prva tovrstna vrhunska festivalska platforma, ki mladim filmskim ustvarjalcem po vsem svetu nudi izražanje svojih talentov in s tem prispeva k skupnemu dobremu. Dvodnevni festival bo potekal v skoraj 135 državah sveta na več lokacijah s srečanji z že uveljavljenimi in novimi gosti.

POSLANSTVO
Glas in moč mladim

DBGYFF si prizadeva združiti, izobraziti in opolnomočiti mlade z vsega sveta na temo upanja, ki zadeva celotno človeštvo v pokoronski družbi. Mladim želimo, da postanejo pobudniki sprememb.

VIZIJA
Vžgati navdušenje v srcih mladih

DBGYFF želi prižgati pozitivno iskro v srcu vsakega mladega človeka, ki se čuti poklicanega, da postane ambasador solidarnosti, ljubezni in miru.

CILJ
Združiti srca mladih

Ponuditi zabavno in sprejemljivo stičišče za vse enako misleče mlade, ki se združujejo z namenom informiranja, učenja, zabave in na splošno zaradi želje po napredku k pozitivnemu življenju.

GESLO
Žene nas upanje

DBGYFF si je za geslo izbral naslov Vezila 2021, s katerim mlade vabi, naj sanjajo na veliko in postanejo pobudniki upanja pri ustvarjanju varnega in pravičnega sveta za vse.

NAMEN
Svetu prižgati plamen upanja

Namen festivala je združiti in v srcih mladih vžgati iskro upanja, ki jo želijo braniti, vliti in ustvarjati v pokoronski družbi.

Informacije, sodelovanje in seznam bogatih denarnih nagrad
>>> WWW.DBGYFF.COM <<<

Morda vas zanima tudi