V korak z mladimi.

Salezijanska ustanova v Podgorici z novim spletom

www.donbosko.me

Po lanski personalni menjavi in okrepitvi »Don Bosko centar« v glavnem mestu Črne gore Podgorici kljub težavam z epidemijo živi in uspešno deluje v vseh treh vejah: župnija, šola in mladinski center z novo dejavnostjo cirkusa.

V tem obdobju, ko se je življenje vsaj delno preselilo na svetovni splet in njegove aplikacije, so snovali, načrtovali in pripravili povsem novo spletno stran salezijanskega poslanstva v Črni gori.

Salezijanec Rudi Tisel je ob sebi zbral sodelavce ustanove Dušana, Jelo, Ljindona in Pavla, ki so pripravili vsebinske rubrike, fotografije in video predstavitve, z Banijem pa sta vsebine programsko in grafično uredila v sodoben, pregleden in jasen spletni prerez delovanja salezijanske ustanove z osnovnimi informacijami, predstavitvijo salezijancev in sodelavcev ter kot prva ustanova v naši inšpektoriji tudi z neposredno ponudbo možnosti doniranja za njihovo poslanstvo preko spleta.

Samo želeti je, da bo stran ostajala sveža in aktualna ter izzvala še druge ustanove k posodobitvi spletnih predstavitev.

Vstopite in poglejte!

www.donbosko.me

Morda vas zanima tudi