V korak z mladimi.

3D večer z »influencerji«

V petek, 31. marca 2023, je v prostorih Salezijanskega mladinskega centra Celje potekal že četrti dogodek v sklopu »3D večerov« v tem pastoralnem letu.

Tokrat smo se osredotočili na d-ebatno dimenzijo programa in medse povabili tri »influencerje« (vplivneže): zakonca Simono in Matjaža Kosija, ki sta na družabnih omrežjih pod prepoznavnim skupnim imenom Misticizem s svojimi videi o njunem zakonskem in družinskem vsakdanu »«omrežila« Slovenijo, in Tima Nuča, akrobata skupine Flipping Art in nazadnje udeleženca televizijskega šova Exatlon.

Skozi pogovor smo o gostih izvedeli marsikaj zanimivega, dali so nam številne navdihujoče misli, ki jih bomo ponesli v svoja življenja, spregovorili pa so tudi o (osebni) veri in veliki noči ter pripravi nanjo. Da je vodeni pogovor potekal sproščeno in tekoče, sta ga povezovala Klementina Fidler in Domen Kos SDB iz SMC Celje, s pozdravom pa ga je odprl in sklenil ravnatelj Don Boskovega centra Viktor Ganc SDB.

Tako z veseljem že načrtujemo zadnji letošnji 3D večer, ki bo v salezijansko Celje aprila znova privabil navdušence nad sodobno krščansko glasbo.

Morda vas zanima tudi